Priser

Alla priser är inklusive moms och anges i SEK.

Betalning

Vi använder PayEx för våra betalningar. Du kan betala med kort eller faktura .

Leveranstid

Leveranstiden är 1-4 dagar på lagervaror. Mattor med specialmått och kantsydda 3-7 dagar. Ej lagervaror meddelar vi leveranstid via sms eller e-post. Leveransförsening meddelas via sms eller e-post.

Fraktkostnader

Frakten kostar 79 kr och 198 kr för heltäckningsmattor samt för altan och balkongmattor. Fri retur på vinylklicken.
Vi skickar våra mattor med DHL, mattor under 150 cm bredd hämtas hos ombud. Mattor över 150 cm bredd skickas direkt hem till dig. Hemleverans kvällstid kan ske mot en extra kostnad på 399 kr.

Öppet köp

Öppet köp gäller i 30 dagar. Öppet köp gäller inte måttbeställda och kantsydda mattor.

Garanti

Du har 1 års garanti på alla varor som du köper hos Mattspecial i Tranås AB, garantin gäller 1 år från det datum varan levereras. Kunden står för returfrakten om denna åberopar garanti. Vid godkänd reklamation återbetalas eventuella fraktkostnader.

Reklamation

Reklamation kan göras inom 3 år. Meddela oss på Mattspecial i Tranås AB att det är fel på varan och vad som är fel. Återbetalning vid reklamation sker inom 30 dagar från det att Mattspecial I Tranås AB tagit emot varan med reklamationen och konstaterat att reklamationen är giltig. Mattspecial i Tranås AB förbehåller sig rätten att neka en reklamation. Vi följer Allmänna reklamationsnämndens riktlinjer och rekommendationer.

Retur

Kontakta info@mattspecial.se för att få ett returnummer och en returavi. Du ser till att varan paketeras ordentligt, det är ditt ansvar att varan kommer till oss i oskadat skick. Vi står för returkostnaderna om du använder våra returhandlingar. När vi godkänt returen, återbetalas summan på samma sätt som du betalt.

Ej utlösta mattor

Beställningar som ej hämtas ut eller returneras till oss trots upprepade leveransförsök, kommer att debiteras 395:-SEK inkl. moms.