Måttbeställda heltäckningsmattor är vi specialiserade på.

Mattspecial har heltäckningsmattor för alla behov i lager och de finns på ett eget våningsplan. Vi har olika typer av material, tjocklekar och stilar. Alla våra heltäckningsmattor kan levereras måttbeställda i önskade mått där vi kantsyr dem i matchande tråd. Du kan även få din nya heltäckningsmatta måttanpassad, så att den blir rund. Heltäckningsmattorna är åter populära och av flera orsaker, de är lättstädade, värmande, dämpar ljudet och skapar trivsel och ombonad i hemmet.

Dagens textila mattor finns i många varianter allt från mjuka lyxiga heltäckningsmattor till sovrummet till slitstarka mattor för kontorsutrymmen, se vårt sortiment av heltäckningsmattor i webbshopen. Du kan med fördel lägga heltäckningsmatta i trappor och på så sätt minska risken för att halka. I källare passar en slitstark nålfiltsmatta som är enkel att lägga då den säljs i rutor.

Vissa modeller behandlas med smutsavstötande medel under tillverkningen vilket gör dem lämplig att lägga på platser med högt slitage. Vissa heltäckande klarar vatten och kan passa i båten. Allt beror på vilket användningsområde du är ute efter. Vår kunniga personal hjälper dig gärna!

Materialen vi tillhandahåller är högkvalitativ hållbar ull, polyamid samt slitstark sisal. Modellerna finns i lång lugg, öglade, flatvävda, velour, ryamattor mm och färgalternativen är många. Våra heltäckande mattor ligger på bredder upp till 4 meter.

Alla butikens mattor som finns på metervara (heltäckningsmattor, balkongmattor, hallmattor, vinylmattor etc.) går att beställa provbitar av. De levereras på 1-2 vardagar. Provbitarna är kostar ingenting men vi tar ut en hanteringskostnad på 49 kr, vilken betalas tillbaka vid köp. Du kan beställa max 4 provbitar per beställning.

En måttanpassad heltäckningsmatta gör det enkelt att inreda

Fördelen med en måttanpassad heltäckningsmatta är att du kan bestämma exakt hur stor din matta ska vara, t.ex. under en soffgrupp eller en matgrupp. Du kan också välja mellan ett stort antal färger (en del är beställningsvaror) och på så sätt hitta den rätta känslan. Vi kan definitivt rekommendera måttbeställda heltäckningsmattor om du vill ha en lite större matta till ett attraktivt pris.

Egna golvläggare

Vi har skickliga mattläggare / golvläggare som hjälper dig med läggningen och du inte har tid eller är händig själv. Vi är ett lokalt företag i Tranås men har kunder och företagskunder  i Aneby, Eksjö, Nässjö, Sävsjö, Boxholm, Mjölby, Motala, Ödeshög och Österbymo. Kontakta oss om du behöver mattläggare.

Bara de bästa leverantörerna

Mattspecial jobbar bara med mattor som vi vet håller bra kvalitet och vissa sorter importerar vi direkt från tillverkaren för att kunna hålla riktigt låga priser. Några kända varumärken är Golvabia, Polytuft med flera.

Leveranstid

När du beställer en heltäckande matta hos oss, eller en måttbeställd, kan du räkna med en leveranstid på 3-7 arbetsdagar (beroende på om den ska kantsys eller ej).

Måttbeställda heltäckningsmattor i stort urval
Kantning av måttanpassad heltäckningsmatta